Διαφορετικοί φωτισμοί - Διαφορετικά συναισθήματα

Δείτε το

TECH TIP VIDEO
Jack Green, ASC on the Emotional Quotient of Lighting

στην παρακάτω διεύθυνση

http://www.theasc.com/friends_of_the_asc/index.php



6 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε επειγόντως επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Εάν ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την Sunshine Financial Group μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) για να λάβετε το δάνειό σας.

    Η Sunshine Financial Group είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που δεσμεύεται να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη μακροπρόθεσμη οικονομική σας επιτυχία. Προσαρμοσμένα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την προστασία και τη διατήρηση του πλούτου σας παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

    Αν δυσκολεύεστε να πάρετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, μην ανησυχείτε γιατί έχουμε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε αίτηση μαζί μας, υποβάλετε αίτηση με μια αξιόπιστη εταιρεία που φροντίζει για τις ανάγκες χρηματοδότησής σας. Θα φροντίσουμε όλη αυτή τη διαδικασία.

    ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ;
    - Εφαρμόστε οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    - Λάβετε μετρητά σε λιγότερο από 24 ώρες
    - Δάνειο από € 2000 σε € 20 εκατομμύρια
    - Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.
    - Χαμηλό επιτόκιο 3%
    - Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για χρονικό διάστημα 1-30 ετών.
    - Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο εντός 24 ωρών, παρακαλώ γράψτε στο email παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες
    Ηλεκτρονική επικοινωνία: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp Επικοινωνία: +447903159998
    Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


    Έχετε επιδοθεί σε πού να πάρει δάνεια, απορρίφθηκε από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρετε ένα δάνειο. ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟ είναι εδώ για να σας χορηγήσει ότι το αναμενόμενο δάνειο που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
    Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων,
    . δάνεια κατασκευής,
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτικα δανεια,
    . Δάνεια FHA,
    . προσωπικά δάνεια,
    . δάνεια αυτοκινήτων και
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 213 419 2419

    Με ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο e.t.c. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Είμαστε πολύ γρήγοροι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 μέχρι € 50 εκατομμύρια. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εταιρεία δανείων Sky World, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

    skyworldloanfirm@gmail.com

    Καλημέρα κύριε / κυ.

    Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια για τον προσδιορισμό του ποσού του δανείου που κυμαίνεται μεταξύ 100 εκατομμυρίων προβλέψεων δανείου ύψους 1.000 δολαρίων δολαρίου για ανάπτυξη επιχειρήσεων: ανταγωνιστικότητα επέκτασης επιχείρησης.

    Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

    * Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά)
    * Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη ασφαλή)
    * Δάνειο ενοποίησης


    Χωρίς προκαταβολή.
    Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν τη διαφήμιση. Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες, στείλτε μας e-mail σήμερα

    skyworldloanfirm@gmail.com
    skyworldloanfirms@yahoo.com

    Σάρα Ουίλιαμς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

    Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
     Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με τον Krystian Damian στο WhatsApp μέσω +48732121095 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή